Over ons

Bij Van den Broek Accountants zijn circa 18 medewerkers werkzaam. Ons kantoor wordt geleid door Kees van den Broek (RA) en (drs.) René Kammenga (RA). Daarnaast zijn er twee accountant-administratieconsulenten, Wendy van Duijn (AA) en William Heijdra (AA), aan ons kantoor verbonden.

Het kantoor kenmerkt zich door een platte organisatie met een open collegiale sfeer. Onze mensen hebben een grote mate van zelfstandigheid waarbij professionaliteit en betrokkenheid onze dienstverlening typeert.

Bedrijfsfilosofie

Wij zijn een kleinschalig accountantskantoor. Wij willen kwalitatief groeien. Dit betekent dat wij groot genoeg willen zijn om alle benodigde deskundigheid te kunnen bieden die onze relaties verlangen. Uitgangspunt daarbij is dat onze persoonlijke betrokkenheid gewaarborgd kan blijven.

In het publiek belang

Van den Broek Accountants omarmt het door onze beroepsorganisatie uitgebrachte rapport ‘In Het Publiek Belang’ en neemt adequate actie om de in het rapport genoemde maatregelen te implementeren. Wij zien er op toe dat binnen onze organisatie het publieke belang wordt gewaarborgd. Binnen ons kantoor zijn “focus op kwaliteit” en “een professioneel kritische houding” belangrijke kernwaarden.

Volg de status van de “implementatie maatregelen voor kwaliteitsverbetering”.

Adres

Vondellaan 51A
2332 AA Leiden

071 - 364 99 90

KvK-nummer: 28066010

Privacyverklaring

  

Route

Powered by YourSite

Aanmelden nieuwsbrief

Ongeldige of verlopen serial of ongeldige site